20-10-10

't is om zot te komen!!!

Miljaardemiljaardemiljaar ....
Als je niet mag lopen ... wat moet je dan doen ... op zondag 10 oktober de marathon van Eindhoven gelopen ... niet gelopen op 11, 12, 13, 14, 15 en 16 oktober ... op zondag 17 oktober de marathon van Amsterdam proberen te lopen ... slechts 7,6 km gehaald wegens "de kiette" ... niet gelopen op 18, 19 en vandaag ook nog niet ... 'k begin ambetant te worden ...

Inge zegt het ook al ... 't wordt tijd dat het zaterdag is ... ondertussen pak ik iedere dag mijn twee pillekes ... de ontstekingsremmerkes ... hopelijk helpt het zenne ... indien niet, dan laat ik direct foto's nemen ... 't heeft ook geen zin om te blijven rusten als ze toch niet weten wat het precies is hé.

Vanavond ga ik me ... om het even hoe ... toch inschrijven voor mijn laatste 3 marathons van dit jaar .... 14 november in Kasterlee .... 28 november in Geldrop (ben daar eigenlijk al ingeschreven) en dan op 12 december in Spijkenisse.

Gelukkig is het slecht weer ... anders zou het nog meer kriebelen ... 't kan me eigenlijk niet schelen, lol

'k Zoek eigenlijk iemand waar ik een beetje ambetant kan tegen doen ... iemand tegen wie ik kan zeveren en lullen en die mij altijd gelijk geeft en die niets terug zegt???

15:01 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

spuw je gal op facebook Koen ! ;-)))

Gepost door: chris | 20-10-10

geduld ,komt wel goed jij gaf me de wijze woorden om het rustig te doen enkele weken geleden ,nu moet ik jou spijtig genoeg hetzelfde zeggen rustig Koentje! en als je wil mag wat zeveren en zagen tegen Christ ,hij is al teenentander gewoon van verleden :-)

Gepost door: Katrien | 20-10-10

Och, wat vervelend. Ik herken dat gevoel van machteloosheid. Hopelijk wordt het snel beter met die kiete van je !

Gepost door: maaike | 23-10-10

De commentaren zijn gesloten.