12-10-10

Eindhoven .... supergezellige marathon!!!

eh10-12774.jpg

We hebben een gezellig weekend Eindhoven achter de rug.
Van zaterdagmiddag tot zondagavond bleven we in deze mooie Nederlandse stad .. die zoveel te danken heeft aan onze Timmy Simons.

We verbleven voor het eerst in het bloggershotel … een voltreffer!
Omstreeks 12 uur ’s middag in het hotel toegekomen … eerst naar de Expo om mijn startnummer en mooi t-shirt … daarna een broodje gegeten en dan effe gaan winkelen … ik had nog ’t een en ’t ander nodig voor mijn kookexperimenten … in de namiddag dan ons op een terrasje geplaatst in StrassumEind en ja hoor, niet veel later kwam er nog veel bloggers en facebookvolk aanschuiven … geen namen noemen … ik vergeet er toch enkelen!
Tegen iets na zevenen kwamen we dan aan in het hotel om te genieten van de pastamaaltijd … lekker met een flesje rode wijn erbij … gezellige boel daar … iets meer dan 30 man samen.

Na de maaltijd nog vlug … met de meeste serieuze onder ons nog een pintje of twee gedronken in een gezellig café en de avond was zo voorbij.

’s Morgens al om 07 uur opgestaan … brr, vroeg zenne … en om 07u30 zaten we aan de ontbijttafel … daarna nog een kleine twee uurkes op bed gelegen om uit te rusten en tegen 09u45 ons naar de start begeven … ’t was er heel druk … er werden nog vlug fotokes genomen van de bekenden en tegen iets voor elven stonden we in het startvak.

Helemaal vanachter stond ik … ik was van plan om met de groep van 4u30 mee te lopen … ’t waren immers 2 vrienden die pacers van dienst waren … Jan en Joeri … ze deden dat fantastisch … ik kon makkelijk volgen en moest me tot aan km 30 inhouden om niet van hen weg te lopen … ik voelde me goed en wou telkens vlugger lopen … ‘k heb me toch verstandig gehouden en bij hen gebleven … aan km 33 begon ik het plots lastig te krijgen … al de ganse marathon had ik last van die dekselse rechterkuit en het begon erger en erger te worden … ik voelde zelfs een lichte tegentrekken in mijn rechterbil ook.  ‘k Heb hen dan maar laten lopen en verder genoten van de wedstrijd.  Er staat immers zo veel volk te supporteren dat je dit niet mag missen … je moet echt alles in je opnemen en heerlijk genieten van die dag … zo finishte ik uiteindelijk in 4 uur 35 minuten en 39 seconden … iets trager dan ik wou … maar je weet : WHO CARES????

Een lekker badje achteraf deed me deugd … omstreeks 16u30 wilden we uitchecken en terug naar huis rijden … bleek echter dat we onze wagen midden het parcours geplaatst hadden …. we werden vriendelijk verzocht om te wachten tot 18u00 vooraleer er terug vrijheid van bewegen was … dan maar een pintje of 2 met een bordje bitterballen besteld en genoten van de lopers die nog aan hun halve marathon bezig waren.  (volgende keer zoek ik wel een andere parkeerplaats …. het was inderdaad raar dat er slechts 3 wagens op een parking van meer dan 100 plaatsen stond).

’s Avonds nog een lekker biefstukje met friet gegeten en de dag kon niet meer stuk.

’t Was een heel gezellig weekend … fijn om alle vrienden (ook de Nederlandse blog- en facebooksupporters) nog es terug te zien … voor herhaling vatbaar.

Jammergenoeg zeg ik Eindhoven vaarwel tot in 2012 … in 2011 loop ik immers de marathon van Oostende.  Die mag ik niet missen … op slechts 10 km van mijn huis moet ik er wel es bij zijn hé!

En nu … ja … uitrusten hé … zondag mag ik immers starten in de Amsterdam Marathon!!!

13:52 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

Het was daar inderdaad enorm gezellig (qua sfeer nog iets boven Rotterdam (dat ik ook heel hoog inschat) zelf. Succes met je volgende in Amsterdam

Gepost door: danny | 12-10-10

De tratitionele biefstuk friet werd de afsluiter van een mooi weekend. Op naar volgende week...

Gepost door: Spencerwoman | 12-10-10

toch proficiat met knappe prestatie

Gepost door: RonKIng | 12-10-10

ja koen je hebt er weer eentje bij een mooie prestatie maat doe zo verder je gaat nog goed eindigen bij marathon en ultracup

Gepost door: gerry | 12-10-10

't Was een schitterend weekend! Ik heb ervan genoten. En 'k heb je voorbeeld gevolgd: biefstuk friet met een toetje er bovenop...

Gepost door: Jan | 12-10-10

geweldig dat je er was ! En je hebt er weer van genoten ! Meer moet dat niet zijn!! Succes zondag !!

Gepost door: coach mario | 12-10-10

hehe, al sjans dat ze u nie weggesleept hebben :)

Gepost door: Peter | 12-10-10

Eindhoven dankt alle Belgen die op bezoek zijn geweest want zij zijn mede verantwoordelijk voor de geweldige sfeer!

Gepost door: M@urice | 12-10-10

je was geweldig ! Tot gauw !

Gepost door: kaat | 12-10-10

't was gezellig dat moet ik toegeven alweer eentje in de lange lijst proficiat Koen

Gepost door: wim | 12-10-10

Ik heb zondag toch aan jou moeten denken, hoor. Jij haspelt een marathon af zoals wij een 10 kilometer lopen.
Ik was weer zo content dat ik na 21km mocht stoppen en jij doet zo bijna elke week het dubbele. Sterke gewrichten moet je hebben. En een sterk karakter, maar dat wisten we al!

Gepost door: Sandy | 12-10-10

Mooi weekend en ook nog eens lekker gelopen. Baal ontzettend dat ik me verslapen heb... was er graag bij geweest!

Gepost door: Bjorn Paree | 12-10-10

Mooi verslag Koen, ne mens zou er zowaar dorst (en honger) van krijgen.
Van marathon Oostende 2011 nog niets gehoord, 'k ga 't eens bekijken.
Tot in Bellem 11/11?

Gepost door: Bewa | 13-10-10

Waw, dat klinkt allemaal inderdaad heel gezellig. Je tijd is best goed hoor, maar dat je een leuk weekend hebt gehad is inderdaad nog het allerbelangrijkste. En de auto verkeerd parkeren kan blijkbaar toch nog leuke gevolgen hebben. Lang geleden dat ik nog een bitterballen heb gegeten ;-)

Gepost door: maaike | 13-10-10

"...de meest serieuze gingen nog een pint drinken ..." ???? maar niet zonder eerst de meest brave van de bende op het slechte pad proberen te brengen ! ;-)))
Hopelijk geen al te erge last meer van je kuit en veel plezier in amsterdam he!

Gepost door: Chris | 14-10-10

De commentaren zijn gesloten.