29-09-10

Marathon nr 64 : Gent

conditioner.jpg

Wat een weertje hadden we de nacht van zaterdag op zondag .... brrrr ... niet te doen hier in West-Vlaanderen ... echt stormweer.
Ik stond zondagmorgen om 06u30 op en had al direct geen goesting meer om naar Gent te rijden ... zo waaien ... erg!
Omdat ik toch betaald had, vertrok ik ... maar 't was met heel lange tanden zenne!
Ik was al omstreeks 08u15 in Gent ... maar daarmee was ik nog bijlange niet aan de Topsporthal ... verdorie ... wat een slechte organisatie van de politie zeg ... overal hielden ze je tegen .... overal stuurden ze je ergens anders heen ... gelukkig ken ik mijn baan daar een beetje ...

 

Eens aangekomen stond supporter nr. 1 al ter plaatse ... het parkoer was al verkend van de dag voordien ... en goedgekeurd!

Toch wel redelijk wat bekend volk aan de start zondag .... van heinde en ver kwamen ze ... uit verre dorpen en gemeenten ... uit stenen dorpen en houten gemeenten.

Aan de start kwam ik Ronny Creel tegen ... hij vroeg me welke tijd ik voor ogen had ... ik zei : 4u30 en hij besliste om ook dat tempo te lopen.  Toen we echter zo'n kleine 5 km ver waren ... toen liepen we eigenlijk aan een tempo voor 4u00 ... zei ik hem dat ik goei benen had en dat ik toch zou proberen om 4u00 te lopen ... Ronny bleef achter en weg was ik.

Ik kwam bij de groep van Diana en haar hazen voor 4 uur en besliste om es "zot" te doen ... gewoon es vol gas geven en zien waar we uitkomen.  Ja, dan kunnen er twee dingen gebeuren ... ofwel loop je je marathon probleemloos uit .. ofwel loop je tegen de muur en krijg je een ongelooflijke inzinking.  Welnu ... ik heb tot km. 21 heerlijk snel gelopen ... en dan .... heb ik van km 21 tot het einde een fantastische dreun gekregen ... niet dat ik echt kapot was zenne ... maar 't liep plots van geen kanten meer!

Maar .... 't was plezant ... het stoorde me niet ... ik wist dat het kon gebeuren ... je moet dat es meemaken ook he!
Er is toch niets heerlijker dan es ferm het kieken uithangen in je leven?????

Uiteindelijk kwam ik aan in 4 uur 20 minuten en 21 seconden ... dat is toch al een half uurtje sneller dan mijn vorige marathons ... goed toch hé!

Na de marathon kreeg iedereen nog een goodiebag die goed gevuld was met haarlak en conditioner .... net iets wat ik nodig had!
Jammergenoeg kreeg iedereen hetzelfde .. anders kon ik nog wisselen met iemand.
En ... weeral geen blonde Leffe in the house!!!!  't Was Grimbergen ... nu ok, daar doe ik het ook wel mee ... maar ... ze hadden er maar éne meer .... godverdorie ... daar liep nog 1 000 man rond en ze hadden geen blonde Grimbergen meer!!!!  Ze deden dat zeker met opzet!

Toen ... ben ik maar naar huis gereden .... en friet met biefstuk gegeten doorgespoeld met een flesje rode wijn!

Op naar Eindhoven!!!!


 

10:38 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

stenen dorpen, hahahaha, das een goeike ;-)

Gepost door: Stofke | 29-09-10

in 't vervolg je bestelling doorgeven aan de organisatie hé ;-))
weer een knappe prestatie Koen en af en toe moette ne keer zot doen hé :-)

Gepost door: Ruthje | 29-09-10

Toch goed gelopen Koen, de volgende die we samen lopen blijf ik wa langer bij u, veel suc6 in Eindhoven bij die holanders ;-)

Gepost door: RonKIng | 29-09-10

zeg, geen leffe
1 grimbergen
haarlak ??
Das wa met die Gentenaren hé

Gepost door: marnix | 29-09-10

ah twas gie die met de laatste blonde grimbergen ging lopen, kheb ook op mijne kin kunnen kloppen !
Toch nog een goed resultaat voor een halve af te zien hé

Gepost door: Filip | 29-09-10

Tijdje geleden dat ik langs kwam, maar laat maar eens weten voor de Medoc 2011 (moet wel kijken als ik dat weekend de kids wel/niet heb)

Gepost door: cremke | 29-09-10

ah was jij daar ook :)
ik nog later dan jijzelf toegekomen 5 min voor de start in t startvak en dan rap beginnen lopen, nie veel bekend volk gezien dus :)
knap gelopen jong op een lastig parcours!

Gepost door: Peter | 30-09-10

Proficiat met nr 64. Straffe kadee zenne. Waar is den tijd van uwen 2e in Eindhoven in 2005 :-)
Ik heb een 'familie foto' op mijn site gezet van het geslacht 'Leffe'. Er is nog meer naast een Blonde. Santé, en dat we nog veel mogen lopen en drinken.

Gepost door: Mike (opstalse_loper) | 03-10-10

De commentaren zijn gesloten.