16-09-10

Leuke drukte

clubbrugge.jpgSedert dinsdag ben ik terug aan 't werk ... na mijn werk volgende de eerste echte les Spaans.  Vorige week was meer een introductie-les .... 'k heb toch begrepen dat ik er serieus zal voor mogen studeren ... tenslotte is het een kleine 30 jaar geleden dat ik nog naar 't school ging ... maar ik doe het enorm graag en ik wil het ook dolgraag kunnen ... dus vooruit maar!

Woensdag had ik mijn lunchpauze van een uurtje tijd gemaakt om 3,8 km. te lopen ... 's avonds had ik geen tijd want we wilden het kot van Jarni (onze tweede zoon die in Kortrijk gaat studeren Multimedia en Communicatietechnologie) opkuisen ... 't was de eerste dag dat we het mochten gebruiken en na de opkuis was het toch 23u30 tegen dat we thuis waren.

Vandaag heb ik tijdens mijn lunchpauze terug mijn toerke van 3,8 km. gelopen ... vanavond heb ik immers terug geen tijd : FCB (u weet wel : de volgende kampioen van België) speelt immers om 19 uur zijn eerste thuiswedstrijd van de Europa League tegen Paok Saloniki ... en zoals steeds gaan we kijken hé!

Morgen dan de laatste werkdag van de week en 's avonds gaan we dan naar Leffinge Leuren (festival) .. op het programma staan : Paul Weller, Tocadisco, The Van Jets, Babylon Circus, Wolf Parade, Baltazar, Amatorski, Phosphoresent en Timber Timbre.

Zaterdagvoormiddag loop ik mijn twintiger voor deze week, dan een beetje in den hof werken en 's avonds gaan we eten met onze beste vrienden die 25 jaar gehuwd zijn.

Zondagvoormiddag dan 10 km rustig uitlopen (kaloriekes kwijtspelen) en 's namiddags dan terug naar het Leffinge Leuren Festival, dan zien we Wilco, Admiral Freebee, 65daysofstatic, Deer Tick, The Black Box Revelation, Viva l' American Death Ray Music, Va Fan Fahre en Tricky & Taylor.

Gelukkig is er dan weer maandag om uit te rusten!

Merci wi!
Jong zijn is toch plezant hé!

14:27 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Fuifbeestje!!! :)

Gepost door: wendy | 17-09-10

FCB de volgende kampioen van Belgie :-))) hooohooo !! alé 'khelp maar duimen zeker ? ps bedankt voor de mooie boek over Marathon de Medoc (tis in de sjakos Christ wil mee !!)

Gepost door: Katrien | 19-09-10

De commentaren zijn gesloten.