26-08-10

Bellem Deinze

Na de marathon van zaterdagavond heb ik 3 dagen niet gelopen, gisteren was dus mijn eerste training.

'k Was het een beetje uit het oog verloren ... maar er stond een halve marathon op het programma ... met de loopclub van Aalter zouden we immers hun parcour voor 11 november in de omgekeerde richting lopen.
Ja, ok, beloofd is beloofd hé ... 21,09 km. in 02u01m38s ... of een goeie 10,5 km. per uur.
Samen met Nico gelopen ... veel zwanzen natuurlijk ... Peter Dedecker was er ook ... die liep voor de winst ... maar hij had geen geluk : z'n veters zaten los!

Achteraf nog een paar blondjes gedronken in de kantien van AC Deinze ... natuurlijk waren we bij de laatste en mochten we ... wegens plaatsgebrek ... in de koffer zitten op de terugweg ... meer pijn aan m'n benen van die terugweg dan van de loop zelf!

Nu ja, 't was plezant ... 't was wel een beetje te zwaar als eerste training na de marathon ... maar we mogen niet klagen hé!

Vandaag heb ik een looprustdag (eerst werken, dan fcb kijken en dan nog een pintje drinken op de tc), morgenavond ga ik naar de Memorial Van Damme samen met Bjorn Paree en Marathon Geert ... 'k zal niet veel moeten zeggen ;-)))

Bjorn Paree.jpgMarathon Geert.jpg

13:28 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Bjorn heb ik nog niet in levende lijve mogen ontmoeten, maar Geert wel. U weze gewaarschuwd: die man praat zoals hij schrijft. Zie maar dat je lachspieren opgewarmd zijn tegen morgenavond!

Gepost door: Sandy | 26-08-10

De commentaren zijn gesloten.