23-07-10

Pastalopen

pasta.jpgOesje, 't is al een tijdje geleden dat ik nog een postje neergepend heb.

Misschien omdat ik in verlof ben?  Wie weet ja!

Gelopen heb ik in ieder geval, sedert verleden week donderdag heb ik nog maar 1 dag niet gelopen.

Iedere morgen tussen 8 en 9 ben ik weg, altijd voor een half uurtje minimum, soms voor een uurtje.

Op woensdag 21 juli liep ik zelfs nog es een wedstrijdje mee  ... in Roeselare waren flink wat bekenden, zodus ik er ook naar toe he.  15 km, netjes verdeeld over 6 rondjes.  Ik liep er in het gezelschap van Joeri Schepers ... we wilden als allerlaatsten eindigen, allé, ik toch!  Na 1 ronde kregen we het gezelschap van een 35 jarige jongeman die al een drietal jaar gestopt was met voetballen en die nu voor het eerst een loopwedstrijd meeliep.  Z'n vader had nog marathons gelopen in 3 uur of zo en had hem aangeraden om met de 6 km wedstrijd te debuteren ... maar neen, hij wou precies de 15 km nemen.  We hebben hem op sleeptouw genomen, maar na 5 rondjes was zijn bobijntje op en stapte hij uit.  Het laatste rondje liepen we dan ietsje sneller en zo'n 100 meter voor de meter zette Joeri zijn sprint in ... ik had het misverstaan en begon te surplacen ... en ja, zodoende werd ik allerlaatste op de nationale feestdag.  Gelukkig kon ik achteraf nog een paar Duvelkes drinken met de vrienden en kreeg ik (iedereen trouwens) een mooie zak met 6 dozen pasta in ... samen goed voor net 2 kg pasta.  Ik ga beginnen lopen om den brode se!

Iedere dag fietsen Inge en ik trouwens zo'n 25 à 30 km ... telkens naar een terrasje trouwens!  De route is telkens iets anders, maar de aankomst is altijd hetzelfde!

De problemen met mijn vrouwtje zijn jammergenoeg nog niet opgelost ... op 5 augustus moet ze terug op controle.  Hopelijk kan dien dokter iets vinden zodat alles eindelijk es terug op z'n plooi komt bij haar.  Voorlopig helpen alleen pijnstillers.

Zondag gaan we nog es ... 't is al een jaar geleden ... naar de aperitiefconcertjes van de gemeente Middelkerke ... om 11u30 is het in Sint-Pieterkapelle te doen ... gratis muziek en een goeie ambiance ... en een goeie pint natuurlijk.  Iedere week is er zo'n organisatie en telkens in een andere deelgemeente.  Iedereen welkom natuurlijk!

Voila, 'k ga nog een beke in mijnen hof werken ... toe loatre!

11:47 Gepost door Koen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Veel beterschap voor 't vrouwke

Gepost door: Stofke | 23-07-10

Hey pasta boy,
een leuk verlof verder en veel goede gedachten voe je madam...
en redelijk veel succes met nieuw voetbaljaar (redelijk veel hé niet te veel)

Gepost door: marnix | 23-07-10

ja koen toch alwat gelopen na aalter amai op naar de marathon hulshout??????? doe zo verder en tot loops

Gepost door: gerry | 23-07-10

proficiat met je laatste plaats! :)

Gepost door: Peter | 24-07-10

Een geluk dat er zelfs voor de laatste nog voldoende pasta was...
Iedere morgen tussen 8 en 9 lopen... denk dat ik je voorbeeld zal volgen.
Groetjes

Gepost door: Jan | 26-07-10

De commentaren zijn gesloten.